20Veljača2018

Napisao 

Eurogast international

Tvrtka Eurogast International d.o.o. iz Čitluka formirana je 1995. godine sa osnovnom djelatnošću proizvodnje i prometa opreme za ugostiteljstvo i hotelijerstvo prvenstveno za potrebe BiH tržišta. 

Kroz svoju uslužnu djelatnost Eurogast nudi kompletan program profesionalne ugostiteljske opreme i opreme za vešeraje, izradu tehnoloških rješenja opremanja ugostiteljskih objekata po HACCP standardima, također vrši dostavu i montažu ugostiteljske opreme kao i servis sa originalnim rezervnim dijelovima te edukaciju osoblja za rad na opremi.

Tvrtka je razvila dobru i uspješnu dugogodišnju poslovnu suradnju sa proizvodnim tvrtkama kao što su: Kogast Sistemi (sistemi profesionalnih kuhinja), Winterhalter Gastronom (profesionalni strojevi za pranje posuđa i čaša), Fines (profesionalne konvekcijske pećnice i pizza program), Krebe Tippo (oprema za vešeraje), Elmont Bled čiju opremu u svom programu isključivo zastupaju i distribuiraju.

Od 2006. godine ponudu su  upotpunili profesionalnim aparatima za potrebe fast foodova, mini grillova i pizzeria, te opremom za slastičarne.

eurogast-international-citluk


Više informacija

  • Grad: Čitluk
  • Adresa: Potpolje bb
  • Tel: 036/643-566
  • Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Zadnji sadržaj od BeHa Caffe

Srodni sadržaj (po oznakama)

Više u ovoj kategoriji: Rema Trade »
beha-caffe-bottomSpecializirani magazin za ugostiteljstvo i turizam "BeHa Caffe" postoji od 2007. godine.

Pratite nas i preko