Kompanije http://www.behacaffe.ba Wed, 22 Nov 2017 01:37:42 +0000 Joomla! - Open Source Content Management hr-hr Suman http://www.behacaffe.ba/kompanije/ugostiteljska-oprema/item/352-suman.html http://www.behacaffe.ba/kompanije/ugostiteljska-oprema/item/352-suman.html Suman

Suman d.o.o iz Gračanice je poduzeće koje nudi proizvode za zaštitu od sunca (tende, suncobrane, zavjese i sl.) koji su proizvedeni po najnovijim tehnologijama, uz dobru kvalitetu, i po prihvatljivim cijenama, što je sve rezultiralo kontinuiranim rastom poduzeća kako u tehnološkom tako i u financijskom smislu.

Sasvim sigurno se mogu pohvaliti dobrim poslovnim rezultatima kao i velikim brojem zadovoljnih kupaca u BiH, Hrvatskoj i širom EU.

Suman pruža veliki asortiman usluga između kojih su:

  • Permanentna pokrivenost usluga na području BiH i Hrvatske u svim njihovim poslovnicama
  • Jamstveni rokom na njihove proizvode je od 1 godine
  • Jedini na ovim prostorima nude uslugu održavanja i servisiranja suncobrana
  • Mogućnost izmjena starih i dotrajalih platna na suncobranima i tendama - osvježavanje
  • Fleksibilnost dostave na adrese prodajnih centara
  • Mogućnost izrade narudžbi manjih zahtijeva - količina

Vrlo kratke rokove izrade i brze isporuke Uz ove sve usluge također vrše i digitalni tisak na tende, suncobrane, zastave, bannere, te rolo zavjese.

 

]]>
edinn@hotmail.com (BeHa Caffe) Ugostiteljska oprema Tue, 21 Jan 2014 23:07:00 +0000
Alpeks http://www.behacaffe.ba/kompanije/ugostiteljska-oprema/item/351-alpeks.html http://www.behacaffe.ba/kompanije/ugostiteljska-oprema/item/351-alpeks.html Alpeks

Firma ALPEKS d.o.o. uspješno posluje na polju ugostiteljske opreme i roba za široku potrošnju. Iz širokog asortimana ovo poduzeće nudi: stakleni i porculanski program, inox pribore za jelo i posluživanje, zatim inventar, pribor i oprema za kuhinje i slastičare, te papirnatu galanteriju i dekore.

Uz nabrojani standardni asortiman, posebnu pažnju su poklonili i ponudi specijaliziranog inventara za posebne vidove ugostiteljstva: mašine za pranje čaša, ledomati, peći za pizze, mješalice za tijesto, mašine za mljevenje mesa, tosteri, palačinkare, termika, parno-konvekcijske peći, rashladna oprema, izložbene vitrine, pekarsku opremu , inventar za bar.

Također nude specijaliziran pribor za barmane i vinoteke, te pribor za pravljenje i serviranje cocktail-a i još mnogo toga.

Poznati su po vrhunskoj kvaliteti poslovanja, što im omogućuje suradnja s renomiranim europskim proizvođačima ugostiteljske opreme.

]]>
edinn@hotmail.com (BeHa Caffe) Ugostiteljska oprema Tue, 21 Jan 2014 23:01:34 +0000
Barwood http://www.behacaffe.ba/kompanije/ugostiteljska-oprema/item/350-barwood.html http://www.behacaffe.ba/kompanije/ugostiteljska-oprema/item/350-barwood.html Barwood

Zahvaljujući uloženom radu i povjerenju firma Barwood d.o.o. je postala vodeća i najozbiljnija kuća koja se bavi distribucijom namještaja za opremanje ugostiteljskih objekata na Balkanu.

Firma Barwood je od 2013. godine ušla u partnerstvo sa firmom Padovan d.o.o iz Hrvatske te sad posluje pod nazivom "Centar stolica". Uz dosadašnje usluge u svome asortimanu "Centar stolica" ugostiteljima nudi jako mnogo novih modela, trenutnu isporuku robe sa lagera, te mnogobrojne akcije i popuste.

]]>
edinn@hotmail.com (BeHa Caffe) Ugostiteljska oprema Tue, 21 Jan 2014 22:56:58 +0000
Eurosan http://www.behacaffe.ba/kompanije/ugostiteljska-oprema/item/349-eurosan.html http://www.behacaffe.ba/kompanije/ugostiteljska-oprema/item/349-eurosan.html Eurosan

Poduzeće Eurosan d.o.o. iz Mostara ima osnovnu djelatnost promet i distribuciju profesionalnih sredstava za higijenu u prehrambenoj industriji, osobnu i prostornu higijenu, kao i pružanje usluga tog tipa.

Posjeduju veoma razvijenu distributivnu mrežu i stručno osposobljene zaposlenike što omogućava efikasnu dostavu u kratkom roku. Od mnogobrojnih usluga vrše kvalitetnu montažu i servisiranje dozatora i stručnu pomoć u primjeni njihovih sredstava za čišćenje strojeva, zatim mjerenje koncentracije kemikalija nadzor nad primjenom istih, te planiranje optimalnih higijenskih rješenja i neprestanu edukaciju osoblja i sl.

Korištenjem usluga Eurosan poduzeća možemo osigurati da naši objekti i prostori budu čisti, sigurni i privlačni, a sve to u skladu sa zahtjevima najnovijih europskih standarda.

]]>
edinn@hotmail.com (BeHa Caffe) Ugostiteljska oprema Tue, 21 Jan 2014 22:48:20 +0000
Rema Trade http://www.behacaffe.ba/kompanije/ugostiteljska-oprema/item/348-rema-trade.html http://www.behacaffe.ba/kompanije/ugostiteljska-oprema/item/348-rema-trade.html Rema Trade

Preduzeće REMA TRADE osnovano je 1993. godine u Laktašima. Kao rezultat dogogodišnjeg iskustva i aktivnog prisustva na lokalnom i regionalnom tržištu, REMA TRADE nudi visoko kvalitetnu profesionalnu opremu za ugostiteljstvo, te vrhunsku uslugu kada je u pitanju prodaja, montaža, servisiranje profesionalne opreme za ugostiteljstvo i mesarstvo.

Pored opreme nudimo Vam i usluge projektovanja, konsaltinga i obuku radnog osoblja. U toku dugogodišnjeg rada naš glavni moto je zadovoljan poslovni partner , a kako se do sada pokazalo, kupovinom profesionalne opreme u REMA TRADE-u naša saradnja tek počinje.

Pozivamo Vas da nas posjetite u našem prodajnom objektu gdje se nalazi izložbeni salon u kom kupci i partneri mogu pogledati kako izgleda oprema koju smatraju interesantnom.

Naši komercijalisti su Vam dostupni svaki radni dan, te Vam nude tehničku podršku za sve proizvode iz naše ponude.

]]>
edinn@hotmail.com (BeHa Caffe) Ugostiteljska oprema Tue, 21 Jan 2014 22:33:16 +0000
Eurogast international http://www.behacaffe.ba/kompanije/ugostiteljska-oprema/item/312-eurogast-international.html http://www.behacaffe.ba/kompanije/ugostiteljska-oprema/item/312-eurogast-international.html Eurogast international

Tvrtka Eurogast International d.o.o. iz Čitluka formirana je 1995. godine sa osnovnom djelatnošću proizvodnje i prometa opreme za ugostiteljstvo i hotelijerstvo prvenstveno za potrebe BiH tržišta. 

Kroz svoju uslužnu djelatnost Eurogast nudi kompletan program profesionalne ugostiteljske opreme i opreme za vešeraje, izradu tehnoloških rješenja opremanja ugostiteljskih objekata po HACCP standardima, također vrši dostavu i montažu ugostiteljske opreme kao i servis sa originalnim rezervnim dijelovima te edukaciju osoblja za rad na opremi.

Tvrtka je razvila dobru i uspješnu dugogodišnju poslovnu suradnju sa proizvodnim tvrtkama kao što su: Kogast Sistemi (sistemi profesionalnih kuhinja), Winterhalter Gastronom (profesionalni strojevi za pranje posuđa i čaša), Fines (profesionalne konvekcijske pećnice i pizza program), Krebe Tippo (oprema za vešeraje), Elmont Bled čiju opremu u svom programu isključivo zastupaju i distribuiraju.

Od 2006. godine ponudu su  upotpunili profesionalnim aparatima za potrebe fast foodova, mini grillova i pizzeria, te opremom za slastičarne.

eurogast-international-citluk

]]>
tindas.mo@gmail.com (BeHa Caffe) Ugostiteljska oprema Wed, 18 Dec 2013 20:06:52 +0000