19Veljača2018

BeHa Caffe

BeHa Caffe

BeHa Caffe | Horeca Magazin.

Adresa internetske stranice: http://www.behacaffe.ba
PM, 21. 004, 2014. 23:Sij

Suman

Suman d.o.o iz Gračanice je poduzeće koje nudi proizvode za zaštitu od sunca (tende, suncobrane, zavjese i sl.) koji su proizvedeni po najnovijim tehnologijama, uz dobru kvalitetu, i po prihvatljivim cijenama, što je sve rezultiralo kontinuiranim rastom poduzeća kako u tehnološkom tako i u financijskom smislu.

Sasvim sigurno se mogu pohvaliti dobrim poslovnim rezultatima kao i velikim brojem zadovoljnih kupaca u BiH, Hrvatskoj i širom EU.

Suman pruža veliki asortiman usluga između kojih su:

  • Permanentna pokrivenost usluga na području BiH i Hrvatske u svim njihovim poslovnicama
  • Jamstveni rokom na njihove proizvode je od 1 godine
  • Jedini na ovim prostorima nude uslugu održavanja i servisiranja suncobrana
  • Mogućnost izmjena starih i dotrajalih platna na suncobranima i tendama - osvježavanje
  • Fleksibilnost dostave na adrese prodajnih centara
  • Mogućnost izrade narudžbi manjih zahtijeva - količina

Vrlo kratke rokove izrade i brze isporuke Uz ove sve usluge također vrše i digitalni tisak na tende, suncobrane, zastave, bannere, te rolo zavjese.

 

PM, 21. 001, 2014. 23:Sij

Alpeks

Firma ALPEKS d.o.o. uspješno posluje na polju ugostiteljske opreme i roba za široku potrošnju. Iz širokog asortimana ovo poduzeće nudi: stakleni i porculanski program, inox pribore za jelo i posluživanje, zatim inventar, pribor i oprema za kuhinje i slastičare, te papirnatu galanteriju i dekore.

Uz nabrojani standardni asortiman, posebnu pažnju su poklonili i ponudi specijaliziranog inventara za posebne vidove ugostiteljstva: mašine za pranje čaša, ledomati, peći za pizze, mješalice za tijesto, mašine za mljevenje mesa, tosteri, palačinkare, termika, parno-konvekcijske peći, rashladna oprema, izložbene vitrine, pekarsku opremu , inventar za bar.

Također nude specijaliziran pribor za barmane i vinoteke, te pribor za pravljenje i serviranje cocktail-a i još mnogo toga.

Poznati su po vrhunskoj kvaliteti poslovanja, što im omogućuje suradnja s renomiranim europskim proizvođačima ugostiteljske opreme.

PM, 21. 997, 2014. 22:Sij

Barwood

Zahvaljujući uloženom radu i povjerenju firma Barwood d.o.o. je postala vodeća i najozbiljnija kuća koja se bavi distribucijom namještaja za opremanje ugostiteljskih objekata na Balkanu.

Firma Barwood je od 2013. godine ušla u partnerstvo sa firmom Padovan d.o.o iz Hrvatske te sad posluje pod nazivom "Centar stolica". Uz dosadašnje usluge u svome asortimanu "Centar stolica" ugostiteljima nudi jako mnogo novih modela, trenutnu isporuku robe sa lagera, te mnogobrojne akcije i popuste.

Stranica 1 od 10
beha-caffe-bottomSpecializirani magazin za ugostiteljstvo i turizam "BeHa Caffe" postoji od 2007. godine.

Pratite nas i preko